LYD

 

PRAKTISK INFO:

 

INDSPILNING:

Hos Ziggophon arbejder vi In-the-box, hvilket vil sige at vores indspilning og redigering forgår direkte i computeren, uden brug af båndoptagere og mixerpult.

Vi kan selvfølgelig rigge ting til, specielt til et projekt, men det tager ekstra tid og vil forhøje prisen.

SANG: 
Går du med en sanger/sangerinde i maven og gerne vil prøve at have det indspillet, eller er du allerede vant til at synge og måske har indspillet før, klarer vi nemt en indspilning af dig i hyggelige omgivelser, og hvis du er modig kan du indspille i vores lukkede sangboks. Musikken kan enten købes på nettet hvis den findes eller indspilles her, der afhænger af dit budget.

INSTRUMENTAL:
Det kan også være at du spiller på et instrument, og gerne vil have det indspillet, det kan enten være solo eller sammen med musik som kan købes på nettet hvis det findes eller indspilles her, afhængig af dit budget.

BACKING:
Skal du bruge en backing til at synge eller spille dit instrument sammen med, kan det produceres her

BAND: 
Vi kan indspille fra 1 til 24 spor, hvilket giver os mulighed for at rigge et helt band op og indspille alle på samme tid. Dog giver dette noget overlyt mellem de enkelt mikrofoner, som kan være svært at have med at gøre i mix-fasen.

SPEAK: 
Speak til reklamer, præsentationer, video, e-books eller andet kan indspilles i vores lukkede sangboks, så du får en klar og tydelig speak helt uden støj

STUDIE HJEMMESIDE: 

Gå til Ziggophon Studio’s hjemmeside: